guld affär stockholm
ODENS SMYCKE

Guld Affär Stockholm

Välkommen till Odens smycke. Vi är tredje generationens guldsmed och är stolta över att kunna erbjuda dig som kund ett stort urval av smycken, service och rådgivning. I vår guld affär på Odengatan 42 i Stockholm erbjuder vi dig möjligheten att titta på vårt utbud av smycken och ringar samt specialbeställa skräddarsydda ringar.

Genom vår långa erfarenhet i branschen så kan vi erbjuda förstklassig service och ett nära kundbemötande. Något som våra kunder uppskattar varmt. I vår guld affär kan du både köpa och sälja guld samt så kan vi erbjuda dig möjligheten att designa ett smycke som du alltid drömt om.

Vår personliga och nära service är till för att du ska kunna förverkliga dina dröm och få ett smycke som du kan bära med stolthet och glädje.

Designa ditt nya favoritsmycke med oss

I vår guld butik kan du hitta ett stort urval av ringar och smycken i guld, silver, platina med mera. Men är du ute efter att skapa något helt unikt, så kan vi i samspel med dig ta fram ett smycke som blir bara ditt. Du är varmt välkommen in i vår guldbutik på Odengatan så kan vi tillsammans diskutera hur vi kan förverkliga idén tillsammans.

Självklara valet vid stora skeenden i livet

De stora skeendena i livet firas och förevigas ofta med ett smycke. Det kan gälla vid exempelvis förlovning, giftermål och dop. Dessa skeenden vill man ofta göra riktigt speciella och det är något som vi som guldsmeder kan hjälpa er med att skapa.

Hos oss på Odens Smycke i Vasastan erbjuder vi dig som kund allt ifrån reparationsarbeten, omarbetningar av befintliga smycken och nytillverkning av smycken. Och David Jery, ägare av Odens Smycke, har sedan starten 2005 hjälpt hundratals nöjda par med att hitta sina förlovnings- och vigselringar.

Baserat på 85 omdömen
Stefan rosen
Stefan rosen
2022-12-16
Bra service, trevliga och mycket kunniga. Som också gav bra tips och råd.
Johanna Palmgren
Johanna Palmgren
2022-12-15
Väl mött och kunnig guldsmed som gjorde mina ärvda smycken så vackra. Speciellt diamanthänget, där diamanten ser ut att ligga i en princesskrona. Så nöjd😊
Hanna Segendorf
Hanna Segendorf
2022-12-15
Jag ville expandera bandet på min mormors giftesring, vilken var tillbucklad och vriden efter årtionden av använding. Blev trevligt bemött och ringen blev klar snabbt, man ser inte att bandet har blivit förändrat ens om man försöker, texten på insidan är helt orörd, men själva wear-and-tear av alla åren blev behållet precis som jag ville. Har på mig varje dag och är otroligt nöjd. Rekommenderar starkt!
Samson Wondimu
Samson Wondimu
2022-12-09
Wow! Vilken fin service och grymt arbete bakom min fästmös förlovningsring och vigselring! Magiskt 😍 Letar ni efter bästa juveleraren så är detta rätt ställe. Tusen tack till David, vi kommer definitivt komma tillbaka. /Samson
LWA
LWA
2022-12-06
Great service and beautiful work. Had a diamond ring reshaped, very happy. Highly recommend! 🙂
Patric Sjölund
Patric Sjölund
2022-11-23
Odens Smycke är otroligt duktiga och har ett bra utbud plus att dom hjälper dig att få precis det du vill av ett smycke/ring.
David Jery
David Jery
2022-11-23
En riktig guldsmedsbutik
Pia Andersson
Pia Andersson
2022-10-29
Toppen bra service. David är så trevlig och kunnig. Har många idéer.
Sandy Alber
Sandy Alber
2022-10-12
David är super trevlig och professionell. Har gjort om två unika ringar hos honom nu och är väldigt nöjd. Rekommenderar starkt! ✨
Sofie Lord
Sofie Lord
2022-09-28
Väldigt duktiga dom fick äran att laga min vigselring och jag fick tillbaka min ring i ny köps utseende den blev jätte fin och jag är helt överlycklig.

Välkommen att kontakta oss på Odens Smycke!

måndag – fredag 11:00-18:00
lördag – tidsbokning 11:00-15:00

Vi har stängt röda dagar & helger, klämdagar och dag före röd dag.