Odens smycke  etablerades 2005, och har sedan dess vuxit sin verksamhet snabbt.

Idag har butiken en stort antal återkommande och nöjda kunder. Butiken arbetar med all typ av ädelmetall t.ex. guld, silver, platina och palladium.

Odens smycke drivs av David Jery, tredje generationens guldsmed, som sedan starten 2005 har bistått hundratals par att finna deras förlovnings- och vigselringar, det viktigaste smycke som en person bär under sitt liv.

Dock är David mycket duktig även på andra typer av smycken.

Odens smycke tar en kundcentrerad approach där det viktigaste är att du som kund blir nöjd. Vi anpassar produkterna utefter era behov, önskemål och budget samt arbetar intensivt för att finna den lösning som är bäst för dig.

Odens smycke är ett mycket seriöst företag vilket visas genom medlemskap av guldsmedsförbundet, auktoriserad hos SWEDAC med registrerade stämpel ”ODN”.

Vi tar även starkt avstånd från användandet av konfliktdiamanter i våra produkter och kontrolleras regelbundet utav Smycken och klockbranschsorganisationen.

Vid ett besök hos oss hoppas vi att ni upplever den personliga och skräddarsydda atmosfär som vi arbetar hårt för att skapa. Välkommen in!

Baserat på 32 omdömen.
Maria Bengtsson
Maria Bengtsson
2021-05-04
Verifierad
Jag beställde två silverhalsband till vår dotter och vårt nyfödda barnbarn. Likadana men i olika storlekar. Ett mycket fint arbete av guldsmeden. Vi diskuterade halsbandens design. Jag fick många bra råd och information. Jag är mycket nöjd och ger varma rekommendationer.
Gabriella Eriksson
Gabriella Eriksson
2021-05-03
Verifierad
Supertrevligt bemötande och väl utförd tjänst. Detta är andra gången jag går hit med min ring, som nu är som ny och jag kommer fortsätta gå hit med mina smycken framöver då jag vet att jag kan förvänta mig ett bra resultat! Tusen tack David!
Ed Sjödahl
Ed Sjödahl
2021-04-26
Verifierad
Mycket proffsig service och rådgivning! Vi är nöjda kunder sedan flera år.
Carl Svanström
Carl Svanström
2021-04-14
Verifierad
Ett fantastiskt och proffsigt bemötande med utmärkt stöttning genom hela processen. David är inte heller för pushig och ger en goda möjligheter att hitta fina saker i alla prisspann.
Fanny Gabrielsson
Fanny Gabrielsson
2021-03-24
Verifierad
Vi kom till David med en egen sten och utan tydlig bild av hur ringen skulle se ut. David guidade oss fram i ringdjungeln med stort tålamod och hans långa erfarenhet och höga kompetens gick inte att ta miste om. David och hans kollegor skapade en magiskt fin, och unik ring som krävde stor yrkesskicklighet. Vi kan verkligen rekommendera David och Odens Smycke.
Amir Haghjoo
Amir Haghjoo
2021-03-14
Verifierad
Anton Tollin
Anton Tollin
2021-03-13
Verifierad
David tillverkade våra ringar för cirka 10 år sedan, mycket fin service och gott resultat. Vi har nu för andra gången fått dem underhållna av David. De är nu återigen fantastiskt fina och servicen var som tidigare mycket bra.
Rune Gyllander
Rune Gyllander
2021-03-10
Verifierad
Blev rekommenderad Oden Guld och har där låtit göra både originalarbeten och omarbetningar. Det har gällt avancerade arbeten som krävt stor yrkesskicklighet. Dessa arbeten har utförts i dyrbara material som platina, guld och ädelstenar och inte minst dosorna har krävt precision i form av inläggningar och infattningar av ädelstenar. Alla arbeten har utförts till största belåtenhet och ofta har arbeten blivit bättre än förväntat. Samarbetet har också fungerat bra genom grundlig planering och vägledning av David och både kostnadsuppskattning och tidsplan har hållits! Jag är supernöjd!
Anna Vikström
Anna Vikström
2021-03-09
Verifierad
David gives excellent service and the quality is great, would never go anywhere else and I send all my friends to here. Can highly recommend!
Christin Pettersson
Christin Pettersson
2021-03-02
Verifierad
Mycket bra köpupplevelse. David tog sig tid att sitta ner länge med oss när vi skulle välja ringar. Han var pedagogiskt, inlyssnande, rådgivande och personlig på ett bra sätt. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera butiken.