Odens smycke  etablerades 2005, och har sedan dess vuxit sin verksamhet snabbt.

Idag har butiken en stort antal återkommande och nöjda kunder. Butiken arbetar med all typ av ädelmetall t.ex. guld, silver, platina och palladium.

Odens smycke drivs av David Jery, tredje generationens guldsmed, som sedan starten 2005 har bistått hundratals par att finna deras förlovnings- och vigselringar, det viktigaste smycke som en person bär under sitt liv.

Dock är David mycket duktig även på andra typer av smycken.

Odens smycke tar en kundcentrerad approach där det viktigaste är att du som kund blir nöjd. Vi anpassar produkterna utefter era behov, önskemål och budget samt arbetar intensivt för att finna den lösning som är bäst för dig.

Odens smycke är ett mycket seriöst företag vilket visas genom medlemskap av guldsmedsförbundet, auktoriserad hos SWEDAC med registrerade stämpel ”ODN”.

Vi tar även starkt avstånd från användandet av konfliktdiamanter i våra produkter och kontrolleras regelbundet utav Smycken och klockbranschsorganisationen.

Vid ett besök hos oss hoppas vi att ni upplever den personliga och skräddarsydda atmosfär som vi arbetar hårt för att skapa. Välkommen in!

Baserat på 42 omdömen.
Marcus hammarnäs
Marcus hammarnäs
2021-07-06
Verifierad
David har varit en fantastisk hjälp i att guida mig i beslut och tagit fram en helt fantastisk förlovningsring. Med ett väldigt fint bemötande och med stor kunskap skapade han en trygg känsla med mig i fokus i den djungel av olika ringar och vägval som jag ställdes inför för att hitta en ring som var rätt för mig. Skulle varmt rekommendera honom och butiken.
Daniel Wiskman
Daniel Wiskman
2021-07-06
Verifierad
Professionellt och kunnigt bemötande från David! Resultatet (tillverkning av specialdesignade ringar) blev över förväntan och är riktigt imponerande av smyckessmedens hantverk. Rekommenderar alla som vill designa egna ringar och bli professionellt bemötta att gå till Odens Smycke. Vi kommer definitivt tillbaka!
viveca söderlund
viveca söderlund
2021-06-24
Verifierad
Theresa Ulwahn
Theresa Ulwahn
2021-06-23
Verifierad
Tack David och teamet på Odens Smycke som under 10 år varit den självklare att vända sig till för våra vackra bröllopsringar. Både då ni tillverkade dem från vår egna design till att underhålla dem så de alltid blir som nya. Ni sätter alltid kunden i första rummet, så lyhörda och tillmötesgående med service ut i fingerspetsarna och man känner sig alltid trygg i att oavsett vad man lämnar in, blir det behandlat av de skickligaste hantverkarna, med de bästa verktygen på det säkraste viset - och resultatet är mer än vackert! 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️💒💍✨
Nicole Pehar
Nicole Pehar
2021-06-11
Verifierad
Otroligt trevligt bemötande av en otroligt kunnig David som lyckades förverkliga våra specialdesignade drömmar! Vi är så otroligt nöjda och ska tillbaka inom kort för att göra ytterligare en ring. Rekommenderar alla som vill ha friheten att skapa sin egendesignade ring, att besöka Odens smycke!
Magnus Gårdestam
Magnus Gårdestam
2021-06-10
Verifierad
Ett mycket välarbetat och vackert hantverk med uppgraderingen av farfars gamla klackring, nu kan den bäras med stolthet.
Niclas G
Niclas G
2021-06-02
Verifierad
Ett bra jobb till bra pris..
Inas Romi
Inas Romi
2021-05-26
Verifierad
Bästa guldsmedsbutik i Stockholm ! Så fin bemötande och proffsiga som guldsmeder
Tove Vinskär
Tove Vinskär
2021-05-20
Verifierad
Markus Finell
Markus Finell
2021-05-19
Verifierad