Skip to main content
Odens Smycke

Omarbetning Ringar Stockholm

På Odens Smycke har vi både en egen verkstad och en ateljé. I vår verkstad erbjuder vi en rad olika tjänster såsom omarbetning av ringar, reparationer och ändring av storlek på ringen. Dessa arbeten utförs av en erfaren guldsmed.

Om du vill har hjälp med just omarbetning så kan vi hjälpa dig att göra om dina gamla smycken och omvandla både guld och stenar till en ny design och utformande. Utöver omarbetning av ringar så kan vi laga exempelvis, diverse örhängen, tunna guldkedjor, pärlhalsband och andra typer av smycken i guld och andra ädelmetaller.

Varmt välkommen in till oss på Odens Smycke på Odengatan 42 i Vasastan så hjälper vi er.

Omarbetning - ger dina ringar nytt liv!

Omarbetning är ett utmärkt sätt att få nytt liv i en gammal ring. Med rätt design, vision och hantverk så får den gamla ringen nytt liv. Varmt välkommen in till oss på Odens Smycke för omarbetning av ringar i Stockholm!

Reparationer

I vår butik utför guldsmed diverse reparationer. De ädelstenar och ädelmetaller vi arbetar med är givetvis konfliktfria och valda från miljömedvetna källor.

Ändring av Storlek

Är ringen, eller smycket, för stort eller för litet? Då kan det vara läge att få hjälp med att minska dess storlek. Det ordnar vi på Odens Smycke.

Omarbetning och Nytillverkning

Vi specialtillverkar förlovningsringar enligt era önskemål. Och det oavsett carat eller typ av slipning du önskar dig; rund, oval, päronformad, princessslipad eller hjärtformad? Se även vårt utbud i butiken och online.

Utmärkt
Baserat på 90 recensioner
Nerges Winblad
Nerges Winblad
2023-06-30
Fantastiskt bemötande från start till slut! Vi är så nöjda med våra förlovningsringar och rekommenderar varmt David och Odens smycke! Min fästman ville ha ett enkelt guldband men hade samtidigt en specifik design i åtanke medan jag hade en släktklenod jag ville omarbeta. Vi kände oss väldigt trygga, välkomnade och genuint bemötta. Det var väldigt roligt att guidas genom olika stenar, fattningar och stilar. Jag har nu mina drömmars förlovningsring! Vi kommer att komma tillbaka!
Ahmed Salim
Ahmed Salim
2023-06-26
Mycket bra service och fantastisk kvalité på varorna. Rekommenderas!
Jonatan Örn
Jonatan Örn
2023-06-26
Very professional and accommodating! Made a beautiful engagement ring for us. I highly reommend David and his colleagues.
Viktoria Panayi
Viktoria Panayi
2023-04-26
Ville förminska min ring som har rött+vitt guld samt att halva ringen har stenar. De vanliga smyckeskedjorna sa att de blir svårt men att dom kunde försöka :/ men Odens Smycke fixade det galant på bara några dagar. Dom va väldigt hjälpsamma och gav ett riktigt gott intryck! Kände mig superlugn att lämna min ring där och är jättenöjd med resultatet! Kan varmt rekommendera
Sasha Q
Sasha Q
2023-02-11
David and his team helped us hand-craft a dream engagement ring based on an heirloom piece we had in the family. He takes great care to understand what you are looking for and to make suggestions based on his expertise. My ring is both beautiful and comfortable, we love it. We highly recommend David and we will be back. Thank you David and colleagues!
Nathalie Amelander
Nathalie Amelander
2023-01-31
Vi är trogna kunder sen länge och har alltid varit nöjda med resultatet. David är otroligt skicklig på att lyssna in våra önskemål och komma med ännu bättre idéer och förslag, och därefter skapa smyckesmagi som många vänner och bekanta uppmärksammar och frågar om.
Le T. Hoai
Le T. Hoai
2023-01-26
We are very satisfied with the service, kindness, and support we received from David and the team. The rings are very comfortable and fit us well. David helped us to fix the rings in the last minutes and thanks for that, our engagement ceremony was made a success. We sincerely thank you for your support and highly recommend this shop to all couples searching for the right places to buy the rings.
Stefan rosen
Stefan rosen
2022-12-16
Bra service, trevliga och mycket kunniga. Som också gav bra tips och råd.
Johanna Palmgren
Johanna Palmgren
2022-12-15
Väl mött och kunnig guldsmed som gjorde mina ärvda smycken så vackra. Speciellt diamanthänget, där diamanten ser ut att ligga i en princesskrona. Så nöjd😊
Hanna Segendorf
Hanna Segendorf
2022-12-15
Jag ville expandera bandet på min mormors giftesring, vilken var tillbucklad och vriden efter årtionden av använding. Blev trevligt bemött och ringen blev klar snabbt, man ser inte att bandet har blivit förändrat ens om man försöker, texten på insidan är helt orörd, men själva wear-and-tear av alla åren blev behållet precis som jag ville. Har på mig varje dag och är otroligt nöjd. Rekommenderar starkt!
Odens Smycke

Omarbetning för en ny design

Omarbetning är både spännande och roligt. Det gör att ett gammalt smycke för nytt liv och gör det således till en mycket god investering. När en ring omarbetas så bevaras ädelstenar och ädelmetaller, för att antingen smältas ned och bli en helt ny ring, eller så omarbetas en existerande ring och kanske kompletteras med nya stenar och ädelmetaller.

Oavsett önskemål så kan vi på Odens Smycke hjälpa er med att omarbeta din ring på ett sätt som ni önskar och vi kommer också med gedigen kompetens och förslag på hur er vision kan göras till verklighet. När väl designen är satt så kommer vår guldsmed att metikulöst omarbeta ringen med högsta skicklighet och hantverk.

Varmt välkommen in till oss på Odens Smycke i Vasastan så tar vi er dröm till verklighet!

Kontakt

Välkommen att kontakta oss på Odens Smycke!

måndag – fredag 11:00-18:00
lördag – tidsbokning 11:00-15:00

Vi har stängt röda dagar & helger, klämdagar och dag före röd dag.