Odens Smycke

Omarbetning Ringar Stockholm

På Odens Smycke har vi både en egen verkstad och en ateljé. I vår verkstad erbjuder vi en rad olika tjänster såsom omarbetning av ringar, reparationer och ändring av storlek på ringen. Dessa arbeten utförs av en erfaren guldsmed.

Om du vill har hjälp med just omarbetning så kan vi hjälpa dig att göra om dina gamla smycken och omvandla både guld och stenar till en ny design och utformande. Utöver omarbetning av ringar så kan vi laga exempelvis, diverse örhängen, tunna guldkedjor, pärlhalsband och andra typer av smycken i guld och andra ädelmetaller.

Varmt välkommen in till oss på Odens Smycke på Odengatan 42 i Vasastan så hjälper vi er.

Omarbetning - ger dina ringar nytt liv!

Omarbetning är ett utmärkt sätt att få nytt liv i en gammal ring. Med rätt design, vision och hantverk så får den gamla ringen nytt liv. Varmt välkommen in till oss på Odens Smycke för omarbetning av ringar i Stockholm!

Reparationer

I vår butik utför guldsmed diverse reparationer. De ädelstenar och ädelmetaller vi arbetar med är givetvis konfliktfria och valda från miljömedvetna källor.

Ändring av Storlek

Är ringen, eller smycket, för stort eller för litet? Då kan det vara läge att få hjälp med att minska dess storlek. Det ordnar vi på Odens Smycke.

Omarbetning och Nytillverkning

Vi specialtillverkar förlovningsringar enligt era önskemål. Och det oavsett carat eller typ av slipning du önskar dig; rund, oval, päronformad, princessslipad eller hjärtformad? Se även vårt utbud i butiken och online.

Baserat på 85 omdömen
Stefan rosen
Stefan rosen
2022-12-16
Bra service, trevliga och mycket kunniga. Som också gav bra tips och råd.
Johanna Palmgren
Johanna Palmgren
2022-12-15
Väl mött och kunnig guldsmed som gjorde mina ärvda smycken så vackra. Speciellt diamanthänget, där diamanten ser ut att ligga i en princesskrona. Så nöjd😊
Hanna Segendorf
Hanna Segendorf
2022-12-15
Jag ville expandera bandet på min mormors giftesring, vilken var tillbucklad och vriden efter årtionden av använding. Blev trevligt bemött och ringen blev klar snabbt, man ser inte att bandet har blivit förändrat ens om man försöker, texten på insidan är helt orörd, men själva wear-and-tear av alla åren blev behållet precis som jag ville. Har på mig varje dag och är otroligt nöjd. Rekommenderar starkt!
Samson Wondimu
Samson Wondimu
2022-12-09
Wow! Vilken fin service och grymt arbete bakom min fästmös förlovningsring och vigselring! Magiskt 😍 Letar ni efter bästa juveleraren så är detta rätt ställe. Tusen tack till David, vi kommer definitivt komma tillbaka. /Samson
LWA
LWA
2022-12-06
Great service and beautiful work. Had a diamond ring reshaped, very happy. Highly recommend! 🙂
Patric Sjölund
Patric Sjölund
2022-11-23
Odens Smycke är otroligt duktiga och har ett bra utbud plus att dom hjälper dig att få precis det du vill av ett smycke/ring.
David Jery
David Jery
2022-11-23
En riktig guldsmedsbutik
Pia Andersson
Pia Andersson
2022-10-29
Toppen bra service. David är så trevlig och kunnig. Har många idéer.
Sandy Alber
Sandy Alber
2022-10-12
David är super trevlig och professionell. Har gjort om två unika ringar hos honom nu och är väldigt nöjd. Rekommenderar starkt! ✨
Sofie Lord
Sofie Lord
2022-09-28
Väldigt duktiga dom fick äran att laga min vigselring och jag fick tillbaka min ring i ny köps utseende den blev jätte fin och jag är helt överlycklig.
Odens Smycke

Omarbetning för en ny design

Omarbetning är både spännande och roligt. Det gör att ett gammalt smycke för nytt liv och gör det således till en mycket god investering. När en ring omarbetas så bevaras ädelstenar och ädelmetaller, för att antingen smältas ned och bli en helt ny ring, eller så omarbetas en existerande ring och kanske kompletteras med nya stenar och ädelmetaller.

Oavsett önskemål så kan vi på Odens Smycke hjälpa er med att omarbeta din ring på ett sätt som ni önskar och vi kommer också med gedigen kompetens och förslag på hur er vision kan göras till verklighet. När väl designen är satt så kommer vår guldsmed att metikulöst omarbeta ringen med högsta skicklighet och hantverk.

Varmt välkommen in till oss på Odens Smycke i Vasastan så tar vi er dröm till verklighet!

Kontakt

Välkommen att kontakta oss på Odens Smycke!

måndag – fredag 11:00-18:00
lördag – tidsbokning 11:00-15:00

Vi har stängt röda dagar & helger, klämdagar och dag före röd dag.