Skip to main content
Odens Smycke

Vigselring Vitguld

Vigselringen är nästa steg i resan mot att bli ett gift par. Det är en symbol för er kärlek och den ring som utbyts på vigseldagen. Att välja rätt vigselring i vitguld kan vara lite klurigt. Rätt storlek, rätta stenar och rätt design är något som ofta kan vara lite klurigt att välja ut. Det är där vi på Odens Smycke hjälper er att förgylla ert magiska vigselögonblick.

Vi har ett stort utbud av Vigselringar i vitguld och kan skräddarsy ringar efter just era önskemål och preferenser. Vi kan kombinera vitguld, med stenar, andra ädelmetaller och vackra mönster.

Varmt välkommen in till oss på Odens Smycke på Odengatan 42 i Vasastan, så hittar vi den perfekta förlovningsringen!

Förlovning - symboliserar kärleken!

Förlovningsringen symboliserar er kärlek till varandra. Hos oss på Odens Smycke hjälper vi er att hitta de rätta förlovningsringarna för er stora dag. Varmt välkommen in till oss på Odens Smycke!

Konfliktfria Diamanter

Med vårt engagemang för ett socialt och miljömässigt ansvar hoppas vi kunna inspirera till en mer transparent, omsorgsfull och hållbar smyckesindustri. Vi erbjuder därför enbart Konfliktfria Diamanter från gruvor.

Din Förlovningsring i Vitguld

Utöver våra vigselringar i vitguld så erbjuder vi ringar i guld, silver platina och palladium. Dessa och många fler hittar du här på hemsidan och i vår butik på Odengatan 42 i Vasastan. Välkommen in!

Omarbetning och Nytillverkning

Vi specialtillverkar förlovningsringar enligt era önskemål. Och det oavsett karat eller typ av slipning du önskar dig; rund, oval, päronformad, princessslipad eller hjärtformad? Se även vårt utbud i butiken och online.

Utmärkt
Baserat på 90 recensioner
Nerges Winblad
Nerges Winblad
2023-06-30
Fantastiskt bemötande från start till slut! Vi är så nöjda med våra förlovningsringar och rekommenderar varmt David och Odens smycke! Min fästman ville ha ett enkelt guldband men hade samtidigt en specifik design i åtanke medan jag hade en släktklenod jag ville omarbeta. Vi kände oss väldigt trygga, välkomnade och genuint bemötta. Det var väldigt roligt att guidas genom olika stenar, fattningar och stilar. Jag har nu mina drömmars förlovningsring! Vi kommer att komma tillbaka!
Ahmed Salim
Ahmed Salim
2023-06-26
Mycket bra service och fantastisk kvalité på varorna. Rekommenderas!
Jonatan Örn
Jonatan Örn
2023-06-26
Very professional and accommodating! Made a beautiful engagement ring for us. I highly reommend David and his colleagues.
Viktoria Panayi
Viktoria Panayi
2023-04-26
Ville förminska min ring som har rött+vitt guld samt att halva ringen har stenar. De vanliga smyckeskedjorna sa att de blir svårt men att dom kunde försöka :/ men Odens Smycke fixade det galant på bara några dagar. Dom va väldigt hjälpsamma och gav ett riktigt gott intryck! Kände mig superlugn att lämna min ring där och är jättenöjd med resultatet! Kan varmt rekommendera
Sasha Q
Sasha Q
2023-02-11
David and his team helped us hand-craft a dream engagement ring based on an heirloom piece we had in the family. He takes great care to understand what you are looking for and to make suggestions based on his expertise. My ring is both beautiful and comfortable, we love it. We highly recommend David and we will be back. Thank you David and colleagues!
Nathalie Amelander
Nathalie Amelander
2023-01-31
Vi är trogna kunder sen länge och har alltid varit nöjda med resultatet. David är otroligt skicklig på att lyssna in våra önskemål och komma med ännu bättre idéer och förslag, och därefter skapa smyckesmagi som många vänner och bekanta uppmärksammar och frågar om.
Le T. Hoai
Le T. Hoai
2023-01-26
We are very satisfied with the service, kindness, and support we received from David and the team. The rings are very comfortable and fit us well. David helped us to fix the rings in the last minutes and thanks for that, our engagement ceremony was made a success. We sincerely thank you for your support and highly recommend this shop to all couples searching for the right places to buy the rings.
Stefan rosen
Stefan rosen
2022-12-16
Bra service, trevliga och mycket kunniga. Som också gav bra tips och råd.
Johanna Palmgren
Johanna Palmgren
2022-12-15
Väl mött och kunnig guldsmed som gjorde mina ärvda smycken så vackra. Speciellt diamanthänget, där diamanten ser ut att ligga i en princesskrona. Så nöjd😊
Hanna Segendorf
Hanna Segendorf
2022-12-15
Jag ville expandera bandet på min mormors giftesring, vilken var tillbucklad och vriden efter årtionden av använding. Blev trevligt bemött och ringen blev klar snabbt, man ser inte att bandet har blivit förändrat ens om man försöker, texten på insidan är helt orörd, men själva wear-and-tear av alla åren blev behållet precis som jag ville. Har på mig varje dag och är otroligt nöjd. Rekommenderar starkt!
Odens Smycke

Vitguld - En vacker nyans

Vitguld, eller i folkmun ofta benämnt, vitt guld, är en legering av rent guld och en anna typ av vitmetall. Det kan vara silver, koppar, mangan eller zink. Den vita metallen gör att guldets gula färg tonas ned, vilket resulterar i en svagare ton som är mer gråaktig.

I vår butik får du en personlig upplevelse där vi erbjuder unik smyckesdesign och bearbetning. Vi är måna om våra kunder och har kunder som återkommer i nya generationer. Oavsett ordet gäller stort eller smått, så hjälper vi er med era önskemål för att skapa den bästa ringen.

Vi kan designa och skissa på din vitguldsring efter just dina önskemål och du kommer kunna få se din vision väckas till liv.

Varmt välkommen in till oss på Odens Smycke i Vasastan så tar vi er dröm till verklighet!

Kontakt
Odens Smycke

En fantastisk ring för ett fantastiskt ögonblick

En vigselring i vitguld är inte som vilken ring som helst. Det är en ring som förevigar ett ögonblick och en känsla - kärlek. Det är ett minne som både ska värnas och vårdas. Det är också ofta en ring som kräver en hel del tanke och eftertänksamhet så att ringen blir just fantastisk.

På Odens Smycke har vi ett stort och vackert urval av förlovningsringar i vitt guld, gult guld, platina och silver. Utöver vårt stora existerande utbud så skräddarsyr vi ringar också efter din önskemål. Vi har lång och gedigen erfarenhet av ringar i diverse mönster, design och med olika typer av ädelstenar.

Vill du veta mer om vitt guld så kan du besöka vår sida "Odens Skola" så lär du dig mer.

Varmt välkommen in till oss på Odens Smycke där vi har ett urval av sakkunnigt utformade förlovningsringar som firar er kärlek!

Välkommen att kontakta oss på Odens Smycke!

måndag – fredag 11:00-18:00
lördag – tidsbokning 11:00-15:00

Vi har stängt röda dagar & helger, klämdagar och dag före röd dag.