Skip to main content
Odens Smycke

Vigselring Vitguld

Vigselringen är nästa steg i resan mot att bli ett gift par. Det är en symbol för er kärlek och den ring som utbyts på vigseldagen. Att välja rätt vigselring i vitguld kan vara lite klurigt. Rätt storlek, rätta stenar och rätt design är något som ofta kan vara lite klurigt att välja ut. Det är där vi på Odens Smycke hjälper er att förgylla ert magiska vigselögonblick.

Vi har ett stort utbud av Vigselringar i vitguld och kan skräddarsy ringar efter just era önskemål och preferenser. Vi kan kombinera vitguld, med stenar, andra ädelmetaller och vackra mönster.

Varmt välkommen in till oss på Odens Smycke på Odengatan 42 i Vasastan, så hittar vi den perfekta förlovningsringen!

Förlovning - symboliserar kärleken!

Förlovningsringen symboliserar er kärlek till varandra. Hos oss på Odens Smycke hjälper vi er att hitta de rätta förlovningsringarna för er stora dag. Varmt välkommen in till oss på Odens Smycke!

Konfliktfria Diamanter

Med vårt engagemang för ett socialt och miljömässigt ansvar hoppas vi kunna inspirera till en mer transparent, omsorgsfull och hållbar smyckesindustri. Vi erbjuder därför enbart Konfliktfria Diamanter från gruvor.

Din Förlovningsring i Vitguld

Utöver våra vigselringar i vitguld så erbjuder vi ringar i guld, silver platina och palladium. Dessa och många fler hittar du här på hemsidan och i vår butik på Odengatan 42 i Vasastan. Välkommen in!

Omarbetning och Nytillverkning

Vi specialtillverkar förlovningsringar enligt era önskemål. Och det oavsett karat eller typ av slipning du önskar dig; rund, oval, päronformad, princessslipad eller hjärtformad? Se även vårt utbud i butiken och online.

Utmärkt
Baserat på 90 recensioner
Johanna Bonds
Johanna Bonds
2024-05-23
Gjorde om min diamantring inför mitt bröllop och uppgraderade diamanten. Blev så extremt nöjd och rekommenderar varmt Oden smycken för deras kunnighet och hjälpsamhet. Ringen blev verkligen pricken över iet på bröllopet
Ulrika Drakenberg Gustafsson
Ulrika Drakenberg Gustafsson
2024-05-17
Superbra service, jag förminskade en ring och det blev jättefint! Rekommenderar varmt!!
Josefine Enelid Roos
Josefine Enelid Roos
2024-05-17
Så genuint och fint familjeföretag. Kändes både trygga inom det traditionella hantverket men också moderna. Väldigt fina och eleganta produkter. Gjorde om ett smycke och blev så nöjd.
elinor hallkvist
elinor hallkvist
2024-05-06
Jag hade tidigare designat min förlovnings- och vigselring med ett annat smyckesföretag, men resultatet blev inte alls som jag hade önskat. När jag kom till David på Odens Smycke med mina ringar, visade han sig vara oerhört lyhörd för mina problem. Han erbjöd sin expertis och guidade mig genom processen för att omforma ringarna till den ursprungliga designen jag hade tänkt mig. Jag kände mig trygg och förtroendefull genom hela upplevelsen. Inom bara två veckor var ändringarna klara, och när jag fick tillbaka mina ringar överträffade resultatet mina förväntningar. Jag rekommenderar starkt alla som behöver hjälp med sina ringar att besöka Odens Smycke. David har skapat ett otroligt vackert smycke som jag kommer att glädjas åt resten av mitt liv. Ett stort tack för all hjälp!
Mathilda S
Mathilda S
2024-04-18
Jag har nu gjort tre ringar på Odens smycke och de är otroliga. Bra och snabb kommunikation och rådgivning samt fint bemötande. Ringarna är i högsta kvalitet till bra pris och precis den designen som jag önskat. Rekommenderar starkt!
Kristine Widlert
Kristine Widlert
2024-03-09
David hjälpte mig att ta fram min vigselring, väldigt lyhörd och skicklig, med märkbar passion för sitt arbete. Jag kan varmt rekommendera Odens Smycke!
Carl Michael Strauss
Carl Michael Strauss
2024-03-05
En one of a kind guldsmed, som har levererat på förlovningsringar och vigselringar
Johan Trocmé
Johan Trocmé
2023-12-08
David är skicklig, lyhörd och professionell. Man känner direkt att han vill att det ska bli bra. Han är noga med att förstå vad man önskar och bra på att föreslå kreativa lösningar. Min frus vigselringar blev helt fantastiska efter lagning och ombearbetning. Vackert, stilrent och smakfullt.
Odens Smycke

Vitguld - En vacker nyans

Vitguld, eller i folkmun ofta benämnt, vitt guld, är en legering av rent guld och en anna typ av vitmetall. Det kan vara silver, koppar, mangan eller zink. Den vita metallen gör att guldets gula färg tonas ned, vilket resulterar i en svagare ton som är mer gråaktig.

I vår butik får du en personlig upplevelse där vi erbjuder unik smyckesdesign och bearbetning. Vi är måna om våra kunder och har kunder som återkommer i nya generationer. Oavsett ordet gäller stort eller smått, så hjälper vi er med era önskemål för att skapa den bästa ringen.

Vi kan designa och skissa på din vitguldsring efter just dina önskemål och du kommer kunna få se din vision väckas till liv.

Varmt välkommen in till oss på Odens Smycke i Vasastan så tar vi er dröm till verklighet!

Kontakt
Odens Smycke

En fantastisk ring för ett fantastiskt ögonblick

En vigselring i vitguld är inte som vilken ring som helst. Det är en ring som förevigar ett ögonblick och en känsla - kärlek. Det är ett minne som både ska värnas och vårdas. Det är också ofta en ring som kräver en hel del tanke och eftertänksamhet så att ringen blir just fantastisk.

På Odens Smycke har vi ett stort och vackert urval av förlovningsringar i vitt guld, gult guld, platina och silver. Utöver vårt stora existerande utbud så skräddarsyr vi ringar också efter din önskemål. Vi har lång och gedigen erfarenhet av ringar i diverse mönster, design och med olika typer av ädelstenar.

Vill du veta mer om vitt guld så kan du besöka vår sida "Odens Skola" så lär du dig mer.

Varmt välkommen in till oss på Odens Smycke där vi har ett urval av sakkunnigt utformade förlovningsringar som firar er kärlek!

Välkommen att kontakta oss på Odens Smycke!

måndag – fredag 11:00-18:00
lördag – tidsbokning 11:00-15:00

Vi har stängt röda dagar & helger, klämdagar och dag före röd dag.