Odens Smycke

Vigselring Vitguld

Vigselringen är nästa steg i resan mot att bli ett gift par. Det är en symbol för er kärlek och den ring som utbyts på vigseldagen. Att välja rätt vigselring i vitguld kan vara lite klurigt. Rätt storlek, rätta stenar och rätt design är något som ofta kan vara lite klurigt att välja ut. Det är där vi på Odens Smycke hjälper er att förgylla ert magiska vigselögonblick.

Vi har ett stort utbud av Vigselringar i vitguld och kan skräddarsy ringar efter just era önskemål och preferenser. Vi kan kombinera vitguld, med stenar, andra ädelmetaller och vackra mönster.

Varmt välkommen in till oss på Odens Smycke på Odengatan 42 i Vasastan, så hittar vi den perfekta förlovningsringen!

Förlovning - symboliserar kärleken!

Förlovningsringen symboliserar er kärlek till varandra. Hos oss på Odens Smycke hjälper vi er att hitta de rätta förlovningsringarna för er stora dag. Varmt välkommen in till oss på Odens Smycke!

Konfliktfria Diamanter

Med vårt engagemang för ett socialt och miljömässigt ansvar hoppas vi kunna inspirera till en mer transparent, omsorgsfull och hållbar smyckesindustri. Vi erbjuder därför enbart Konfliktfria Diamanter från gruvor.

Din Förlovningsring i Vitguld

Utöver våra vigselringar i vitguld så erbjuder vi ringar i guld, silver platina och palladium. Dessa och många fler hittar du här på hemsidan och i vår butik på Odengatan 42 i Vasastan. Välkommen in!

Omarbetning och Nytillverkning

Vi specialtillverkar förlovningsringar enligt era önskemål. Och det oavsett karat eller typ av slipning du önskar dig; rund, oval, päronformad, princessslipad eller hjärtformad? Se även vårt utbud i butiken och online.

Baserat på 85 omdömen
Stefan rosen
Stefan rosen
2022-12-16
Bra service, trevliga och mycket kunniga. Som också gav bra tips och råd.
Johanna Palmgren
Johanna Palmgren
2022-12-15
Väl mött och kunnig guldsmed som gjorde mina ärvda smycken så vackra. Speciellt diamanthänget, där diamanten ser ut att ligga i en princesskrona. Så nöjd😊
Hanna Segendorf
Hanna Segendorf
2022-12-15
Jag ville expandera bandet på min mormors giftesring, vilken var tillbucklad och vriden efter årtionden av använding. Blev trevligt bemött och ringen blev klar snabbt, man ser inte att bandet har blivit förändrat ens om man försöker, texten på insidan är helt orörd, men själva wear-and-tear av alla åren blev behållet precis som jag ville. Har på mig varje dag och är otroligt nöjd. Rekommenderar starkt!
Samson Wondimu
Samson Wondimu
2022-12-09
Wow! Vilken fin service och grymt arbete bakom min fästmös förlovningsring och vigselring! Magiskt 😍 Letar ni efter bästa juveleraren så är detta rätt ställe. Tusen tack till David, vi kommer definitivt komma tillbaka. /Samson
LWA
LWA
2022-12-06
Great service and beautiful work. Had a diamond ring reshaped, very happy. Highly recommend! 🙂
Patric Sjölund
Patric Sjölund
2022-11-23
Odens Smycke är otroligt duktiga och har ett bra utbud plus att dom hjälper dig att få precis det du vill av ett smycke/ring.
David Jery
David Jery
2022-11-23
En riktig guldsmedsbutik
Pia Andersson
Pia Andersson
2022-10-29
Toppen bra service. David är så trevlig och kunnig. Har många idéer.
Sandy Alber
Sandy Alber
2022-10-12
David är super trevlig och professionell. Har gjort om två unika ringar hos honom nu och är väldigt nöjd. Rekommenderar starkt! ✨
Sofie Lord
Sofie Lord
2022-09-28
Väldigt duktiga dom fick äran att laga min vigselring och jag fick tillbaka min ring i ny köps utseende den blev jätte fin och jag är helt överlycklig.
Odens Smycke

Vitguld - En vacker nyans

Vitguld, eller i folkmun ofta benämnt, vitt guld, är en legering av rent guld och en anna typ av vitmetall. Det kan vara silver, koppar, mangan eller zink. Den vita metallen gör att guldets gula färg tonas ned, vilket resulterar i en svagare ton som är mer gråaktig.

I vår butik får du en personlig upplevelse där vi erbjuder unik smyckesdesign och bearbetning. Vi är måna om våra kunder och har kunder som återkommer i nya generationer. Oavsett ordet gäller stort eller smått, så hjälper vi er med era önskemål för att skapa den bästa ringen.

Vi kan designa och skissa på din vitguldsring efter just dina önskemål och du kommer kunna få se din vision väckas till liv.

Varmt välkommen in till oss på Odens Smycke i Vasastan så tar vi er dröm till verklighet!

Kontakt
Odens Smycke

En fantastisk ring för ett fantastiskt ögonblick

En vigselring i vitguld är inte som vilken ring som helst. Det är en ring som förevigar ett ögonblick och en känsla - kärlek. Det är ett minne som både ska värnas och vårdas. Det är också ofta en ring som kräver en hel del tanke och eftertänksamhet så att ringen blir just fantastisk.

På Odens Smycke har vi ett stort och vackert urval av förlovningsringar i vitt guld, gult guld, platina och silver. Utöver vårt stora existerande utbud så skräddarsyr vi ringar också efter din önskemål. Vi har lång och gedigen erfarenhet av ringar i diverse mönster, design och med olika typer av ädelstenar.

Vill du veta mer om vitt guld så kan du besöka vår sida "Odens Skola" så lär du dig mer.

Varmt välkommen in till oss på Odens Smycke där vi har ett urval av sakkunnigt utformade förlovningsringar som firar er kärlek!

Välkommen att kontakta oss på Odens Smycke!

måndag – fredag 11:00-18:00
lördag – tidsbokning 11:00-15:00

Vi har stängt röda dagar & helger, klämdagar och dag före röd dag.